Thali Bharkar Layi Re Khichdo Lyrics – थाली भरकर लायी रे खीचड़ो भजन | Lyrics PDF

Thali Bharkar Layi Re Khichdo Lyrics with PDF : आपके लिए प्रस्तुत है थाली भरकर लायी रे खीचड़ो गीत | गीत का आनंद ले और कृपया शेयर भी करे |
आप गीत के लिरिक्केस को पढने के साथ ही इसे PDF में भी डाउनलोड कर सकते है | PDF में डाउनलोड करने का लिंक नीचे दिया गया है |  

Thali Bharkar Layi Re Khichdo Lyrics in Hindi

थाली भरकर लायी रे खीचड़ो,
उपर घी की बाटकी,
जीमो म्हारा श्याम धणी,
जिमावै बेटी जाट की।।

बापू म्हारो गांव गवेलो,
ना जाणे कद आवैलो,
ऊका भरोसे बैठयो रहयो तो,
भूखो ही रह जावैलो,
आज जिमाऊं तैने रे खीचड़ो,
काल राबड़ी छाछ की,
जीमो म्हारा श्याम धणी,
जिमावै बेटी जाट की।।

बार बार मंदिर ने जुड़ती,
बार बार में खोलती,
कइया कोनी जीमे रे मोहन,
करडी करड़ी बोलती,
तू जीमे तो जद मैं जिमूं,
मानू ना कोई लाट की,
जीमो म्हारा श्याम धणी,
जिमावै बेटी जाट की।।

परदो भूल गई सांवरियो,
परदो फेर लगायो जी,
धावलियो परदो की ओट बैठ के,
श्याम खीचड़ौ खायो जी,
भोला भाला भगता सू,
सांवरिया कइया आंट की।
जीमो म्हारा श्याम धणी,
जिमावै बेटी जाट की।।

भक्ति हो तो करमा जैसी,
सावरियों घर आवेलो,
भकित भाव से पूर्ण होकर,
हरष हरष गुण गावेलो,
सांचो प्रेम प्रभु से हो तो,
मूरत बोले काठ की,
जीमो म्हारा श्याम धणी,
जिमावै बेटी जाट की।।

थाली भरकर लायी रे खीचड़ो,
उपर घी की बाटकी,
जीमो म्हारा श्याम धणी,
जिमावै बेटी जाट की।।

Thali Bharkar Layi Re Khichdo Hindi Lyrics PDF 

गीत को PDF में डाउनलोड करने के लिए यहाँ क्लिक करे

Thali Bhar Ke Layi Re Khichdo Lyrics in English

Thali Bharkar Layi Re Khichdo,
Upar Ghee Ki Batki,
Jimo Mahara Shayam Dhani,
Jimawe Beti Jaat Ki.

Dado Maharo Gaaw Gayo Hai,
Najana Kadhe Aawelo
Uuke Barose Beto Ro To,
Bhuko Hi Reh Jawelo,
Aa Jemau Tane Re Khichdo,
Ghal Rabadi Chaach Ki,
Jimo Mahara Shayam Dhani,
Jimawe Beti Jaat Ki.

Baar Baar Mandir Ne Judti,
Baar Baar Main Kholti,
Kiya Koni Re Jime Re Mohan,
Kardi Kardi Bolti,
Tu Jime Jad Main Bhi Jimu,
Manu Na Koi Laad Ki
Jimo Mahara Shayam Dhani,
Jimawe Beti Jaat Ki.

Pardo Bhul Gai Sawariya,
Pardo Pher Lagayo Ji,
Saawliye Re Aool Beth Kar,
Shayam Khichdo Khayo Ji
Bhola Sa Bhakta Su,
Sawariya Kiya Aat Ki
Jimo Mahara Shayam Dhani,
Jimawe Beti Jaat Ki.

Bhakti Ho To Karma Jaisi,
Sawariyo Ghar Aawelo
Bhakti Bav Se Purn Hokar
Harash Harash Gun Gaawelo
Sacho Prem Prabhu Main Ho To,
Murat Bole Kaath Ki
Jimo Mahara Shayam Dhani,
Jimawe Beti Jaat Ki.

Thali Bharkar Layi Re Khichdo,
Upar Ghee Ki Batki,
Jimo Mahara Shayam Dhani,
Jimawe Beti Jaat Ki.

Thali Bharkar Layi Re Khichdo English Lyrics PDF Download

गीत को PDF में डाउनलोड करने के लिए यहाँ क्लिक करे

FAQs 

How to download Thali Bharkar Layi Re Khichdo Geet Lyrics PDF ?

Direct link to download Thali Bharkar Layi Re Khichdo Geet Lyrics in pdf is given on our website. Kindly visit the website and download Geet lyrics in pdf format.

थाली भरकर लायी रे खीचड़ो गीत के लिरिक्स पीडीऍफ़ में कैसे डाउनलोड करे ?

थाली भरकर लायी रे खीचड़ो गीत के लिरिक्स तथा लिरिक्स को पीडीऍफ़ में डाउनलोड करने का डायरेक्ट लिंक हमारी वेबसाइट पर दिया गया है | कृपया वेबसाइट पर पधार कर लिरिक्स को पढ़े व फाइल को भी डाउनलोड कर सकते है |

Leave a Reply